Volwassen
Een individuele therapiesessie van 50 minuten kost € 79,-
Kennismakings- en intakegesprek gelden ook als een therapiesessie.
Als u verhinderd bent, meldt u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Als u dit te laat of niet meldt, dan wordt de afspraak in rekening gebracht. Zie ook de algemene voorwaarden.
Vergoedingen volwassenen

  • Aanvullende verzekering (zie Zorgwijzer.nl of uw verzekering (noem dat wij bij zowel FVB als NFG zijn aangesloten). Psychomotorische therapie valt soms onder 'complementaire zorg', 'psychosociale zorg', 'alternatieve psychologische zorg' of 'alternatieve zorg'. U betaalt zelf en declareert dit bij de verzekering. Mocht uw verzekering niet vergoeden dan kunt u kunt u aan het einde van het jaar overstappen naar een verzekering die wel vergoedt.
  • Persoonsgebonden budget (PGB): zie www.pgb.nl of gemeente-website (hieronder bij Kind en Jeugd)
  • Specialistische GGZ: hiervoor nemen wij contact op met uw specialist om te kijken of vergoeding mogelijk is. Voor specialistische behandeling gelden andere tarieven.

Kind en Jeugd
Psychomotorische therapie Op den Buys heeft contracten met alle 21 gemeenten in de regio (Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre). U heeft een beschikking van de gemeente (Wij-team, CJG, of CMD) nodig, ook bij verwijzing huisarts.


Voor alle werkzaamheden van de behandeling van Psychomotorische therapie Op den Buys gelden de algemene voorwaarden van Psychomotorische Therapie Op den Buys, bij jeugd ook die van de gemeente.

Prijzen